Sanbitter 10cl MINI Alc. VRIJ

€ 1,82
Op voorraad
SKU
COV26
2 - 3 dagen

Sanbitter 10cl MINI Alc. VRIJ

  • € 1,82
  • Italië
  • 10
  • 0

Sanbitter 10cl MINI Alc. VRIJ

Sanbitter 10cl MINI Alc. VRIJ

€ 1,82
levertermijn 2-3 dagen Levertijd is: 2 - 3 dagen

Italiaanse alcoholvrij aperitief 

Met zijn rode kleur en zijn unieke smaak is het een embleem geworden van het authentieke Italiaanse kwaliteitsaperitief.

Stuur wijn met humor op!

Italiaanse alcoholvrij aperitief 

Met zijn rode kleur en zijn unieke smaak is het een embleem geworden van het authentieke Italiaanse kwaliteitsaperitief.

Sanbitter San Pellegrino, hét Italiaanse alcoholvrije aperitief.

Sanbittèr is altijd de onbetwiste ster van aperitieven in bars geweest, van de meest chique tot de meest glamoureuze. Sanbittèr, hernoemd in 1985, vertegenwoordigt vandaag het embleem van het authentieke Italiaanse kwaliteitsaperitief, een echte cultdrank die hele generaties heeft veroverd. Icoon van degenen die graag een vrolijke, moderne en sprankelende levensstijl leiden, maar tegelijkertijd origineel en onderscheidend,

Sanbittèr staat synoniem voor gezelligheid, elegantie en ironie. Embleem van typisch Italiaans weten hoe te leven, het drukt een echte wereld uit die bestaat uit mensen die zich graag omringen met de kwaliteit waarvan Sanbitter de woordvoerder is. De smaak van Sanbitter San Pellegrino is zeker een verrassing, het is namelijk een mix van zoet en bittere kruiden en hoe kouder je het drinkt, hoe lekkerder en verfrissend het is.

De smaak kun je vergelijken met die van de Campari drank maar dan zonder alcohol. Wie een Italiaanse alcoholvrije aperitief zoekt en van Sanbitter houdt kan echt niet zonder.

SANPELLEGRINO Virgin Bitter
1 SANBITTER
2 theelepels SUIKER
2 SINAASAPPELPARTJES
6 blaadjes MUNT
1 KERS
GEMALEN IJSBLOKJES
Stamp de sinaasappel, suiker
& muntblaadjes samen in een glas
en voeg het gemalen ijs toe. Giet
Sanbitter San Pellegrino, DE Italianse alcoholvrije aperitief.de Sanbitter op het geheel & garneer

SANPELLEGRINO Bitter Mint & Lime

Ingrediënten

  • Sanbittèr (alcoholvrij aperitief)10 cl
  • limoenen2 schijven
  • munt3 blaadjes
  • ijsblokjes
  1.  Vul een glas met ijsblokjes en overgiet met de Sanbittèr.
  2.  Werk af met de blaadjes munt en de limoen.

 

Wie ooit in Italië is geweest kent alvast de niet alcoholische aperitief Sanbitter van San Pellegrino, onmisbaar in elke Italiaanse bar. “Sanbitter” is de naam waarmee de “Bitter” van San Pellegrino zich onderscheidt van alle andere producenten. De Italiaanse bedrijf San Pellegrino staat voornamelijk ook bekend voor zijn Chinotto, ook een typisch Italiaanse lekker bittere frisdrank.

Maar wat is nou Sanbitter? Zoals te zien van de foto’s, het is een heldere dieprode alcoholvrije aperitief, verkocht in kleine mooie glazen flesjes van 10 cl (100ml), de naam Sanbitter op de zijkant gegraveerd.
De smaak van Sanbitter San Pellegrino is zeker een verrassing, het is namelijk een mix van zoet en bittere kruiden en hoe kouder je het drinkt, hoe lekkerder en verfrissend het is. De smaak kun je vergelijken met die van de Campari drank maar dan zonder alcohol. Wie een Italiaanse alcoholvrije aperitief zoekt en van Sanbitter houdt kan echt niet zonde

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Geen resultaten gevonden

Additionele resultaten Italië
Copyright © 2020 Vinopio