Herroepingsrecht (retourneren) | Klachtenregeling

Retourneren

Wij maken het retourneren van gekochte dranken zo gemakkelijk mogelijk. Voor zover redelijkerwijs mogelijk, kun je de artikelen retourneren onder de volgende voorwaarden:
•De flessen zijn ongeopend
•De artikelen zijn voorzien van aangehechte labels en stickers
•De artikelen zitten in de originele verpakking
Voldoen de artikelen aan bovenstaande voorwaarden? Dan kun je je aankoop retourneren. Bij een verkeerde levering, zijn de retourkosten uiteraard voor ons. In alle andere gevallen zijn de kosten voor rekening van de afnemer. Ook het bijkomende risico voor de zending is van de klant. Vinopio is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte artikelen. Tip: vraag het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar deze goed.
Wil je een artikel wilt retourneren? Stuur dan een mail naar; info@vinopio.be. Wij kunnen de retournering dan sneller in behandeling nemen.  Zet de volgende gegevens in de mail:
•Het 9-cijferig bestelnummer
•De reden van retourneren
•Een foto van het product bij schade of fout
Voor een snellere afhandeling, voeg je de mail, of het mailcontract, toe aan het retourpakket. Wij streven ernaar om het aankoopbedrag binnen 5 dagen na het ontvangen pakket terug te storten op je rekening.
Retour adres:s
Vinopio
Zwartven 16
2910 Essen
België
Nog vragen over het retourneren van je aankoop? Neem dan contact op via; info@vinopio.be.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@vinopio.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

  • Producten die volgens de specificaties van de klant gemaakt zijn kunnen je niet retourneren (bijvoorbeeld persoonlijk eigen etiket, persoonlijk eigen bedankkaartjes)

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@vinopio.be. Je kunt op werkdagen binnen 24 uur een inhoudelijke reactie van ons verwachten. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

— Aan  Vinopio Adres Zwartven 16, 2910 Essen, België  | Info@vinopio.be |  0032485759070

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

— Besteld op (DD-MM-YYYY) : — Bestelnummer :

— Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

— Naam/Namen consument(en)

— Adres consument(en) :

— IBAN Rekeningnummer:

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

— Datum(DD-MM-YYYY):

Copyright © 2024 Vinopio