Pallini Limoncello likeur 3 Liter XL

€ 113,65
Op voorraad
SKU
GLOPALL3L
2 - 3 dagen

Pallini Limoncello likeur 3 Liter XL

  • € 113,65
  • Italië
  • Pallini
  • Citroen
  • 300
  • 26
  • Vruchten likeur

Pallini Limoncello likeur 3 Liter XL

Pallini Limoncello likeur 3 Liter XL

€ 113,65
levertermijn 2-3 dagen Levertijd is: 2 - 3 dagen
Stuur wijn met humor op!

Grote fles Pallini Limoncello 3 Liter XL

Pallini Limoncello is een natuurlijke likeur die sinds 1875 door de familie Pallini in Italië wordt gemaakt. Het is gemaakt van gewaardeerde Sfusato-citroenen, exclusief voor de kust van Amalfi. De handgeplukte citroenen worden onmiddellijk geïnfuseerd, zodat hun versheid en smaak in elke fles wordt geleverd.

3 liter flessen Pallini Limoncello kunnen worden gebruikt als geschenken (babyborrel, bruiloft, verjaardag) of promotionele doeleinden 

De veelzijdigheid is bijna eindeloos - geniet ervan puur, on the rocks, rechtstreeks uit de koelkast, of gemengd in cocktails en voedselrecepten. Voor een frisse en authentieke smaak van Italië, kan niemand het vergelijken!

Houdbaarheid na openen : 1 Jaar

Pallini Limoncello is een Italiaans likeur die gemaakt is volgens een authentiek familierecept. Gemaakt van Sfusato citroenen, die groeien aan de Amalfi Kust. Dit geeft Pallini Limoncello een perfecte smaakcombinatie van zoet en zuur, waardoor hiervan lekker on the rocks genoten kan worden, maar ook gebruikt kan worden in verschillende cocktails en bepaalde gerechten. De Pallini Limoncello Mini heeft een alcoholpercentage van 26% en een inhoud van 5 cl.

GGO-vrij, glutenvrij, koosjer.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Geen resultaten gevonden

Additionele resultaten Italië
Copyright © 2020 Vinopio