Ons verhaal

Over wat we doen bij Vinopio

We houden er van om wijn te drinken en dit te delen met vrienden, maar we vinden de angst en pretentie dat onze favoriete drankje omringt niet leuk.

Je zou je nooit geïntimideerd moeten voelen omdat je niet weet wat een tannine is, of omdat je niet zeker bent van het verschil tussen geijkte en niet geijkte Chardonnay. Daarom hebben we een wijn blog  "112" om dit probleem op te lossen.

Vinopio blog is een nieuwe manier om wijn te begrijpen en om er over te praten. We halen de angst en pretentie en de insiders taal weg van een van de oudste drankjes. Je drinkt wijn om te ontspannen, om te feesten en om een leuke tijd te hebben.

Proberen om wijn te begrijpen en te kopen zou geen stress volle onderneming moeten zijn. En nu is dat het niet meer !

Sven Bettio oprichter
Sven is de laatste jaren bezig met het beleid van vins du monde de groothandel. En lust natuurlijk ook zelf graag een wijntje of een cocktail. Als hij niet bezig is mijn Vins du monde speelt hij wel eens poker of doet gezellige dingen met zijn familie en vrienden.

Natascha van Bremen adviseur en hoofd geek
Natascha houdt zich graag bezig met het blog van vinopio en alle dingen die daar mee samen gaan. In haar vrije tijd gaat ze graag zwemmen (en van de glijbaan) met haar gezin. En kan uren praten met haar vriendinnen over van alles en nog wat onder het genot van een glaasje wijn.


Vinopio is een toffe online shop in België voor wijn en sterke drank voor scherpe prijzen.  Met een geweldige blog zo dat je op de hoogte blijft van alle hippe drankjes en leuke weetjes.

Copyright © 2020 Vinopio