U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Villa Massa Limoncello Likeur

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Villa Massa Limoncello Likeur

Villa Massa Limoncello dé Italiaanse Limoncello likeur

Villa Massa (30% alc/vol) is een modemerk voor limoncello (zoete citroen likeur) geproduceerd in de Sorrento schiereiland van Italië.
Villa Massa, in 1991 opgericht door de broers Stephen en Sergio Massa, is de Italiaanse fabrikant van de traditionele citroen likeur van Sorrento, ook bekend als limoncello. Vanaf 2006 is het bedrijf onderdeel van de familie eigendom van Grupo Zamora S.L.U

Het ontstaan van deze heerlijke citroen likeur

De traditionele citroen likeur van Sorrento Villa Massa heeft zijn oorsprong in een familie recept dat teruggaat tot 1890 wanneer de Massa-familie gebruikt om te bieden hun gasten een likeur gemaakt met verse citroenen uit de familie grove; Getrouw behoud en met inachtneming van de oude familie recept, de broers Stefano en Sergio Massa, besloten in 1991 het bedrijf dat de naam van het familielandgoed draagt.
Het landgoed Villa Massa, een van de landbouw- en residentiële eigenschappen van de familie van de Massa, historisch geworteld in de zone is gevonden in Piano di Sorrento, in het hart van het Sorrentijnse schiereiland in de buurt van de stad Napels.
In het jaar 2000 kreeg de ovale citroenen van Sorrento (in het Italiaans, citroen van Sorrento) gebruikt bij de productie van Villa Massa Limoncello de erkenning van beschermde geografische aanduiding (P.G.I.) door de Europese Unie. In 2006 verwierf de likeur gemaakt van deze citroenen ook erkenning als een eigen categorie: "Liquore di Limone di Sorrento". Alleen deze fabrikanten mogen gebruik maken van het zegel voor dit eerbetoon, functie de naam "Sorrento" op hun fles of gebruik maken van de beelden van de regio.

Villa Massa was het eerste bedrijf te produceren, markt en verkopen van limoncello zowel in Italië als in het buitenland. We hebben een lange geschiedenis van familie tradities die zijn overgedragen naar beneden voor een eeuw gebouwd: we begon de productie van ambachtelijke Sorrento Limoncello in 1890 en 100 jaar later, in 1991, Sergio en Stephen Massa richtte Villa Massa om te delen van de voortreffelijkheid van Sorrento likeuren met de wereld.

Hoe wordt Villa Massa citroen likeur gemaakt?

Na met de hand geplukt, de citroenen zorgvuldig vervoerd om te voorkomen dat ook maar de geringste schade en tot maximaal 24 uur van de oogst, ze worden gepeld zijn voor het verkrijgen van een zeer fijn laagje van de schil, waardoor de extractie van het witte merg zo veel mogelijk te voorkomen dat de likeur van het hebben van een te bittere afdronk. De schil is dan geweekt in alcohol, zodat de essentiële oliën van de huid te impregneren met het met de smaken en aroma ' s die kenmerkend zijn voor de limoncello. Na een paar dagen, het infuus is klaar om te worden gespannen en gefilterd enkele keer, bij een constante temperatuur, en gemengd met water en suiker. Het moet dan de rest voor de juiste hoeveelheid tijd, en de bijbehorende kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd voordat het bij het bottelen podium.

Certificaten van Villa Massa

Kosher (alleen voor Israël)
P.g. i. citroenen (beschermde geografische aanduiding)
Glutenvrij
Geschikt voor veganisten
Premie suikerbieten gebaseerd alcohol
Allergeen (2003/89/EG van de voormalige dir.) gratis
Zuiver geraffineerde Italiaanse suiker
GGO-vrij product

Hoe drink je Villa Massa likeur?

Het is traditioneel dronken ijskoud als een digester of ook als aperitief prosecco of gemengd met andere ingrediënten zoals bruisend water en kruiden zoals basilicum.
Villa Massa Toned [bewerken]
Geschiedenis [bewerken]
Villa Massa Toned is natuurlijk ontstaan uit de mode van tonic water wordt vermengd met andere gedistilleerde dranken.
Deze behoefte is meestal gepresenteerd als een vers drankje om te worden geconsumeerd in restaurants en bars als aperitief.
Villa Massa Tonic is gemaakt van Villa Massa limoncello, tonic water en basilicum.

Wereldwijd bekroond:

2015Bronze – IWSC Villa Massa Limoncello &Villa Massa has been awarded with 92 points "Excellent and highly recommended" at the Ultimate Spirits Challenge 2015 organized by the site ultimate-beverage.com

2011Villa Massa receives the Gold Medal as best product at the 56° edition of "China National Sugar and Alcoholic Commodities Fair”

2010Villa Massa is rewarded as runner-up at the "Confindustria Awards for Excellence – Andrea Pininfarina 2010" in the category "Champion Enterprise for the development of the territory"

2009Villa Massa wins the “National Award for Innovation”, along with other 26 companies leaders for innovation belonging to several sectors: Industry and Services, University, Public Administration, Tertiary Sector

2008Certified company of the Italian Customs Agency

2007EFQM Excellence Award Winner

2006Prize Winner EFQM Excellence Award

2005Villa Massa is one of the finalists for the European Quality Award & Silver – Internationaler Spirituosen Wettbewerb

2003 Villa Massa receives the Italian edition of the coveted "Quality Award"

2002The Bureau Veritas Quality International Italy S.r.l. certifies that Villa Massa's Quality Management System is in compliance with the new ISO 9001: 2000 regulations (Vision 2000)

2001Receives the official thanks of the Italian Culinary Academy

2000Wins the "Sorrento nel Mondo" prize.

1999The Bureau Veritas Quality International Italy and another 5 international organs recognise Villa Massa's production system as conforming to the requisites of international quality regulation ISO 9002

1998Chosen for the menu to be served to the Spanish Prime Minister Aznar at the dinner held at the Circolo Savoia in Naples 1998, Villa Massa is placed on the menu to be served to the Spanish Royal Family

1997Receives recognition and thanks from the Italian Embassy to the United States of America & On the occasion of the XXII Awards for Work and Economic Progress, Villa Massa receives the Diploma with Gold Medal.

1995 Villa Massa becomes part of the cabin service of the Alitalia fleet

1994Villa Massa Lemon Liqueur is chosen to be served at the lunches and dinners during the G7 summit in Naples as witness to the taste and quality of the characteristic products of the Mediterranean tradition

1991 The Gourmet Retailer Magazine confers on the company the Certificate of Excellence