U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Malibu Rum Likeur

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Malibu Rum Likeur

Veelzijdig en verfrissend, Malibu Rum is perfect in cocktails als de klassieke Piña Colada of gemengd gewoon met ananas/cola.

Sommigen zeggen, je kunt de oceaan horen net als in een zeeschelp. Wij zeggen, voel je de zomer in elke fles Malibu. Malibu Caribische rum met kokosnoot smaak is perfect voor wanneer de zon ondergaat en de goede tijden gebinnen. Dankzij de soepele, frisse smaak, dat zonovergoten eiland gevoel nog alleen maar een slok weg. Kokosnoot Smaak Rum - Caribische zon in een fles.

Malibu is een drank op basis van rum, gemaakt (door destillatie) in Barbados. Het bevat natuurlijke kokosnootextracten, en de smaak is veel zoeter dan die van rum. De drank wordt gebotteld in het SchotseDumbarton. Malibu bevat 21% alcohol. Malibu kan puur worden gedronken, maar ook met ijs, met een mixdrankje op vruchtenbasis, met chocomelk of ook wel met jus d'orange of cola.

De drank dateert uit 1893 en is oorspronkelijk in Barbados opgericht. De fles is ondoorzichtig wit; de drank echter helder, kleurloos, en stroperiger dan rum

Inmiddels bestaan er een aantal smaakvarianten. Naast de kokosvariant zijn er ook de smaken mango, ananas, perzik, banaan, peer en passievrucht. Malibu Lime werd alleen op Barbados (succesvol) en in Frankrijk (zonder succes) op de markt gebracht, maar in 2003 weer uit de handel genomen.