U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Keuken flesje 10 cl Het etiket bevat maatverdeling zodat gemakkelijk kan worden afgelezen hoeveel cl (1 cl = één eetlepel) er gebruikt wordt

Meer afbeeldingen

Flacon de Cuisine Marsala Sweet

18% alc keukenflesje | Flacon de Cuisine (0.10 ltr.) handig voor keukengebruik


  • Nederland
  • Flacon de Cuisine
  • Zoet
  • 10
  • 18
  • Likeur sterkedrank

Levertijd is 2 - 3 dagen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4,50

Meer informatie

De flesjes van Flacon de Cuisine missen de complexiteit en diepgang van ´gewone´ dranken maar die zijn dan ook vaak overbodig om te gebruiken bij het koken. Deze keukenflesjes pakken de essentie van een smaak en versterken deze, gecombineerd met een zacht prijsje zijn deze flesjes de perfecte partner voor bij het koken!

Bij het koken wordt vaak gewerkt met alcoholhoudende dranken – likeur, sterke drank – waarvan de aanschaf van een hele fles vaak te veel is. Likeur en Jeneverfabriek Amsterdam heeft hiervoor de “Flacon de Cuisine” ontwikkeld; kookalcohol in 10 cl flacons in zeer herkenbare verpakking.

Het etiket bevat bovendien een maatverdeling zodat gemakkelijk kan worden afgelezen hoeveel cl (1 cl = één eetlepel) er gebruikt wordt.

Handig is het doorgetrokken etiket naar de zijkant van het flesje waardoor je de flacons goed naast elkaar kan plaatsen als boeken op een boekenplank. In één oogopslag is duidelijk te zien welke inhoud het bevat.

Houdbaarheid na openen 1 Jaar

Marsala Sweet heeft een zachte en vol van smaak met hints van abrikoos, karamel en geroosterde noten

Koken met Marsala Sweet:

Marsala (wijn) wordt vaak gebruikt bij het koken en komt vooral veel voor in gerechten die worden geserveerd in Italiaanse restaurants in de Verenigde Staten.

Droge Marsala-wijn wordt gebruikt in hartige gerechten. Een typische hartige Marsala-saus houdt bijvoorbeeld in dat de wijn met uien of sjalotten bijna tot een siroop wordt teruggebracht en vervolgens champignons en kruiden worden toegevoegd. Een van de meest populaire Marsala-recepten is kip-marsala, waarin met bloem beklede geplette kippenborsthelften worden gestoofd in een mengsel van Marsala, boter, olijfolie, champignons en kruiden. Marsala wordt ook gebruikt in sommige risottorecepten.

Zoete Marsala wordt gebruikt om rijke Italiaanse desserts te produceren, zoals zabaione en shortcake.