Koffielikeur

Koffielikeur
Koffielikeur
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Zoals de naam doet vermoeden is het drankje heerlijk in je koffie of bij je koffie. Echter, door zijn bijzondere en redelijk sterke smaak is (kahlua) koffielikeur ook populair in cocktails en shooters!

Koffielikeuren bij Vinopio is heerlijk genieten!

Koffie likeuren behoren tot één van de meest populaire drankjes van Nederland, niet zo heel vreemd want wij zijn dan ook een echt koffieland. Een gemiddeld persoon drinkt zo een 3 koppen koffie per dag en de laatste jaren is er een duidelijke trend waar te nemen in een after-dinner koffie, met een favoriet likeurtje uiteraard!

Vinopio kent een breed aanbod van koffielikeuren, er zijn verschillende soorten maar de meeste hiervan zijn gebaseerd op koffiebonen zoals de Chouffe Coffee en Kahlua Licor de Cafe. Koffielikeuren kunnen op vele manieren worden genuttigd, uiteraard kunt u het bij of in de koffie drinken maar u kunt uw favoriete ook gebruiken voor bij desserts of ijs. Tegenwoordig zijn er ook ontzettend lekkere cocktail en shotjes recepten te vinden die gebaseerd zijn op koffie likeur, bijvoorbeel de B-52 of de White Russian. 

Heerlijke, ambachtelijk gestookte koffielikeur. Ideaal als digestief of om te gebruiken in de koffie zelf, doet het altijd goed voor net dat beetje extra tijdens koffie tijd of een koffie met goede vrienden.

Koffie is vaak onderwerp van gesprek. Logisch dat er daarom af en toe legendarische uitspraken worden gedaan. Een selectie van de beroemdste quotes over koffie! Zouden ze er ook een lekker koffielikeur bij hebben gedronken??

“I would rather suffer with coffee than be senseless.”
- Napoleon Bonaparte -

“I never drink coffee at lunch. I find it keeps me awake for the afternoon."
- Ronald Reagan -

“A mathematician is a device for turning coffee into theorems."
- Albert Einstein -

“If this is coffee, please bring me some tea; but if this is tea, please bring me some coffee."
- Abraham Lincoln -

“Strong coffee, much strong coffee, is what awakens me. Coffee gives me warmth, waking, an unusual force and a pain that is not without very great pleasure.”
- Napoleon Bonaparte -

Coffee, the finest organic suspension ever devised.
-Star Trek: Voyager

De koffielikeuren is één van de meest populaire drankjes van België. Dat is natuurlijk niet zo heel verbazingwekkend; Belgen houden wel van een lekker bakje koffie. Overigens winnen de koffielikeuren aan populariteit; steeds vaker staat dit drankje op de kaart in restaurants en cafés. Onze tip; schaf een fles koffielikeur aan en creëer je eigen after-dinner koffielikeur-momentje.

Copyright © 2024 Vinopio