Likeuren

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Koffielikeur 2
  2. Notenlikeur 1
  3. Kruidenlikeur 16
  4. Vruchtenlikeur 24
  5. Whiskylikeur 1
  6. Creamlikeur 8

Vinopio is de troste eigenaar van likeuren in allerlei verschillende soorten, smaken en prijscategorieën.

Van sinaasappel- tot citroenlikeur en van chocolade- tot roomlikeuren; wij hebben het. Smaak-likeuren zijn eindeloos te variëren; meng het eens door een dessert of maak er bijvoorbeeld een heerlijk mix-drankje van.

Staat je favoriete likeur er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Chocoladelikeur

Vloeibaar snoep…dat klinkt toch als muziek in de oren? Dit is natuurlijk niet voor niets de bijnaam van de chocoladelikeur. Een chocoladelikeur is een lekkere smaakmaker waarmee je oneindig kunt combineren. Wat denk je van een chocoladelikeurtje in de koffie, bij een dessert of door een mix-drankje?

Bols en De Kuyper is wellicht wel de bekendste naam in de wereld van de chocoladelikeuren, maar er zijn natuurlijk nog veel meer merken en soorten. Kom eens langs bij Vinopio, of bestel meteen via de website.

Sinaasappellikeuren

Deze likeur smaakt, niet heel verassend, naar sappige, rijke sinaasappels. De sinaasappellikeuren zijn onwijs populair en er bestaan dan ook veel verschillende soorten. Vinopio heeft zeker vele verschillende sinaasappellikeuren op voorraad.

Citroenlikeuren

Luxardo en Golden Arch zijn de grote, bekende leveranciers van de citroenlikeuren. Maar er is meer; Vinopio heeft ook minder bekende, maar erg lekkere, andere citroenlikeuren. Hierdoor kunnen wij onze klanten verblijden met keuzes tussen luxueuze en budget citroenlikeuren.

Roomlikeuren

Welkom in de wereld van de roomlikeuren. Deze likeur is ontzettend veelzijdig; doe hem door een mix-drankje, in de cocktail, of over je dessert en hij zal je verassen met zijn lekkere smaak. Het assortiment varieert van exclusief tot de goedkopere flessen. Natuurlijk heeft Vinopio het allemaal.

Honinglikeur

Een honinglikeur is een geliefd likeurtje onder foodies en fijnproevers. Je kunt hem dan ook gebruiken in verschillende gerechten, of bijvoorbeeld om een lekker mix-drankje mee te maken. Bekende leveranciers zijn Celtic Honey, Drambuie en Jim Beam Honey.

Koffielikeur

De koffielikeuren is één van de meest populaire drankjes van België. Dat is natuurlijk niet zo heel verbazingwekkend; Belgen houden wel van een lekker bakje koffie. Overigens winnen de koffielikeuren aan populariteit; steeds vaker staat dit drankje op de kaart in restaurants en cafés. Onze tip; schaf een fles koffielikeur aan en creëer je eigen after-dinner koffielikeur-momentje.

Kruidenlikeur

Kruidenlikeur is een grote groep van likeuren. Deze drankjes bevatten dan ook allerlei kruiden en specerijen. Het is onmogelijk om op te noemen wat er allemaal in een kruidenlikeur zit. Er kunnen namelijk wel 130 verschillende ingrediënten en/of kruiden in een enkele fles kruidenlikeur zitten.

Notenlikeur

Disaronno domineert de markt van de notenlikeuren. De smaak van amandel is zacht en daarom is dit drankje lekker om als digestief te nuttigen. Vinopio heeft overigens verschillende notenlikeuren op basis van onder andere amandel en hazelnoten.

Vruchtenlikeur

Exotische smaken en verschillende kleuren; welkom bij de ongekend populaire vruchtenlikeuren. Dit drankje is zo divers dat iedereen het kan drinken. Het is niet voor niets de smaakmaker in dat lekkere mix-drankje of in die zomerse cocktail. Vruchtenlikeuren bestaan onder andere van de smaken bessen, aardbei, perzik, meloen en nog veel meer.

Whiskylikeur

Deze likeur is, zoals de naam al doet vermoeden, gebaseerd op de heerlijke sterke drank whisky. Baileys Coffee is wellicht de bekendste whiskylikeur. Southern Comfort is een ongekend populaire whiskylikeur. Mede door zijn zachte smaak van perzik.

Nieuwsgierig geworden? Vinopio heeft verschillende whiskylikeuren in het assortiment! Dit is slechts een selectie van de vele likeuren die Vinopio in het assortiment heeft!

Copyright © 2020 Vinopio