Krugmann Nozemoil (PET) 5cl mini

€ 2,05
Op voorraad
SKU
Flanozemoil
2 - 3 dagen

Krugmann Nozemoil (PET) 5cl mini

  • € 2,05
  • Duitsland
  • Krugmann
  • 2
  • 10
  • Wodka-Vodka
  • https://www.youtube.com/watch?v=bEy-c-lttnU

Krugmann Nozemoil (PET) 5cl mini

Krugmann Nozemoil (PET) 5cl mini

€ 2,05
levertermijn 2-3 dagen Levertijd is: 2 - 3 dagen

EAN 8822107612052 | Plastic flesje

Houdbaarheid na openen1 Jaar

Stuur wijn met humor op!

EAN 8822107612052 | Plastic flesje

Houdbaarheid na openen1 Jaar

Race olie, Noze oil met pepersmaak, zure citrus, een pittig drankje een vleugje alcohol.

Nozem is een drank (shooter) gemaakt van verschillende citrusvruchten en chili.
De drank wordt gepresenteerd als een race olie; mengsmering voor lichaam en geest! 

Olie zwarte cross.

Nozem Oil kan je puur drinken, wel lekker koel of "on the rocks" met een ijsblokje. Door een trechter, uit een klein olieflesje of zelfs uit een glas. Nozem Oil kan je ook super mixen. Met cola (Noco), verse jus (lekker en gezond), sinas (Nosi), zelfs met koffie of thee (zowel koud als warm), chocolademelk en zelfs cocktails! De drank wordt gepresenteerd als een race olie; mengsmering voor lichaam en geest! Daarom zegt Drs. Nozem altijd: ‘A Nozem a day, keeps de wekker away!

Nozem Oil Mini is een shotje dat bomvol citrus smaak zit. Het is oorspronkelijk ontwikkeld voor het Zwarte Cross festival, en is inmiddels een van de meest gewilde shotjes van nu. Het shotje is amver van kleur, en komt in een flesje gemaakt van hard zwart plastic met een inhoud van 2 cl, waardoor het de uitstraling krijgt van een echte oliefles. Wanneer je dit drinkt, zul je een hete afdronk gevolgd door de zachte volle smaak van citrus ervaren. Het alcoholpercentage bedraagt 10%.

Nozem Oil smaakt nergens naar, want Nozem Oil is uniek! Nozem is de turbo van jouw party. Dit power-serum helpt festivals, evenementen, kroegen en huisfeestjes naar een genadeloze apotheose. Ontsteek de smaakexplosie van friszure citrus, gloeiende chilipeper en prikkelende cafeïne. Love it or hate it, maar om erachter te komen of Nozem Oil iets voor jou is, moet je het eerst proberen. Proost!

Nozem Oil is volledig bedacht en ontwikkeld door de organisatie van de Zwarte Cross. Er gingen uiteraard veel gezellige proefsessies aan vooraf, maar in 2012 was het dan eindelijk zover: de ideale Nozem Oil-smaak was daar. De productie kon gestart worden en vlak voor de Zwarte Cross in 2012 rolden de eerste flesjes van de band.

Ergens in de Achterhoek (NL), op een top secret-locatie, bevindt zich de oliebron waar Nozem Oil wordt gewonnen. Die bron is in 2012 aangeboord en nog láng niet uitgeput. Gelukkig maar!

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Geen resultaten gevonden

Additionele resultaten Duitsland
Copyright © 2020 Vinopio