IndLovu (Olifant) Orginal Gin 5cl Mini

€ 7,10
Op voorraad
SKU
ZA8INDGORINVMini
2 - 3 dagen

IndLovu (Olifant) Orginal Gin 5cl Mini

  • € 7,10
  • Zuid-Afrika
  • IndLove
  • 5
  • 43
  • Gin
  • Citrus Gin

IndLovu (Olifant) Orginal Gin 5cl Mini

IndLovu (Olifant) Orginal Gin 5cl Mini

€ 7,10
levertermijn 2-3 dagen Levertijd is: 2 - 3 dagen
Goeddoel: Wildbestand Phinda Game Reserve Waarschijnlijk, de meest unieke gin in de wereld.
Stuur wijn met humor op!
Goeddoel: Wildbestand Phinda Game Reserve Waarschijnlijk, de meest unieke gin in de wereld.

IndLovu Original Gin kleine flesjes 5cl

Kristal heldere kleur. De neus heeft typische jeneverbes aroma’s met aanvullend gras, citrus en aardse tonen. De smaak is klassiek met wederkerende jeneverbes, citrus en aardse smaken, bijgestaan door de unieke smaak van de door de Olifanten gezochte botanicals.

Indlovu Gin – Africa’s Original Elephant Dung Infused Gin. Indlovu gin is.

Waarschijnlijk, de meest unieke gin in de wereld.

De belangrijkste botanische stof in deze gin is olifantenmest. Dat klopt, ze verzamelen, reinigen en drogen olifantenmest en voegen het direct toe aan IndLove gin.

A gin made in Africa … designed by elephants. ‘Indlovu’ is het woord voor olifant in verschillende afrikaanse talen. De makers baseren hun gin dan ook op de planten die de olifant eet. Kristalheldere, gouden kleur. In de neus jeneverbes, gras, aardse aroma's en citrus. In de mond opnieuw jeneverbes, engelwortel, citrus, aardse tonen en kruidigheid van de afikaanse savanne. De afdronk is fluweel, elegant, gebalanceerd en romig. Indlovu gin krijgt zijn smaak van verschillende 'flavour runs'. De essentiële ingrediënten worden gehaald uit olifantenmest (!) die gewassen en gedroogd werd. De botanicals worden vervolgens ge-infuseerd in de gin, en geven ze deze gin het unieke karakter en smaken van Afrika. Het is immers zo dat olifanten heel eigenaardige dieren zijn als het op hun spijsvertering aan komt. Ze verteren namelijk slechts een klein gedeelte van het plantmateriaal dat ze opeten, en zo ontstond bij de makers - twee Engelse wetenschappers - een waanzinnig idee... zou je Gin kunnen maken van de uitwerpselen? And so they did. Uiteraard worden alle ingrediënten eerst grondig schoongemaakt voor ze gin kunnen maken, dit omhelst 6 stappen: verzamelen, wassen, steriliseren, spoelen, drogen en opslag. Deze gin is geen alledaagse gin, en leent zich naast de klassieke combo met tonic eveneens tot een cognac experience. De aardse smaken complementeren mooi met koffie en chocolade. De gin is zacht, complex met aardse en kruidige aroma's.

Goeddoel: Wildbestand Phinda Game Reserve

15% van de winst op de verkoop van deze gin gaat overigens rechtstreeks naar de Africa Foundation om hen te steunen in het beschermen van het wildbestand in het Phinda Game Reserve

Olifanten zijn dol op de heerlijke, pittige marulavruchten die van nature in de savanne groeien en zijn ook dol op sinaasappels. Met hun superieure reukzin kunnen Olifanten een sinaasappel van grote afstand ruiken, dus pas op, ze kunnen uw voertuig overvallen voor een van deze sappige vruchten! Wij vinden het belangrijk om iets terug te geven aan de olifanten en onze unieke Afrikaanse dierenwereld te steunen. Dus 15% van de winst van de verkoop van Indlovu gin gaat naar de Africa Foundation om hun werk voor het behoud van de wilde dieren in Phinda Game Reserve te ondersteunen.

Sluit uw ogen, neem een slok en geniet van de smaken van de favoriete vruchten van de Afrikaanse olifanten.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Geen resultaten gevonden

Additionele resultaten Zuid-Afrika
Copyright © 2020 Vinopio