GIN

GIN
GIN
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verrassing! Een heerlijke fles gin met je eigen tekst.

Een heerlijke gin met een uniek en persoonlijk kantje. Met deze custom gin bepaal je volledig zelf wat er straks op het etiket van je fles staat.

Bedenk een leuke quote of een grappige tekst zoals "You & Me & Gin Tonic", "Wil jij mijn peter zijn?" of "Cheers to a new beGINning!".

Laat je creativiteit de vrije loop. Want alles kan!

Gin

Gedistilleerd in een koperen ketel in de achterkamer van een verborgen Belgische stokerij met granen die werden geoogst op lokale boerderijen. Deze small batch gin is verrijkt met frisse aroma's van vlierbloesem en andere ongewone botanicals die hem een gewaagd en verkwikkend karakter geven met een prachtig zoete en pittige smaak. Geniet van elke slok van deze unieke fles, met passie, liefde en geduld gecreëerd. Gemaakt door gepassioneerde stokerijen en staan garant voor de hoogste kwaliteit.

Orgineel relatie geschenk | Horeca! Private label is perfect mogelijk | 

Kun je jouw favoriete collega uittekenen met een lekkere gin-tonic? Of is jouw moeder een enorme gin-liefhebster? Dan is deze fles gin het ultieme cadeau!  Superleuk als verjaardagscadeau, verrassing op Valentijn of trakteer je paps op Vaderdag. Of bestel een fijne fles gin voor jezelf.

Wil je grotere aantallen bestellen? Neem dan even contact op: info@vinopio.be

GIFT WRAPPING SERVICE

Vinopio zorgt ervoor dat u hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort uiteraard ook een mooie verpakking. Daarom vertrekt elk pakket bij Vinopio als cadeau en leveren wij uw aankoop altijd in een mooie Vinopio geschenkverpakking. 

Een cadeau is altijd zo veel leuker als het wat persoonlijk is. Voeg daarom een volledig te personaliseren kaart aan uw geschenk toe. Handig als u het cadeau rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger laat verzenden, maar ook als u zich graag een last-minute zoektocht naar een geschikt kaartje bespaart. Het ontwerp en design past bovendien perfect bij uw Vinopio geschenk. De kaart wordt verzonden in een bijpassende enveloppe en meteen aan uw bestelling toegevoegd. 

 

Copyright © 2020 Vinopio