Eigen Etiket

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Alc. Vrije Gin 0
  2. GIN 0
  3. Rum 0
  4. Vodka 0

Een gepersonaliseerde fles premium gin, rum of vodka… dat is hét perfecte geschenkidee

Voor elke gelegenheid een gepersonaliseerde fles!

Laat je creativiteit de vrije loop, want alles kan. Je zwangerschap aankondigen op een leuke manier? Een origineel trouwcadeau nodig? Of nog op zoek naar een last-minute geschenk voor een ander feestje? Originele, lekkere en gepersonaliseerde flessen voor elke gelegenheid. Vanaf 1 stuk, zonder gedoe en met super snelle thuislevering.

Vaderdag | Moederdag | Relatie geschenken | Verjaardagen | Peter / Meter | Getuige | Horeca | Bruiloft | Valentijn |

Gepersonaliseerde gin, whisky, rum of wodka met eigen tekst, logo of foto.

Gin

Koperen pot gedestilleerd uit granen geoogst van lokale boerderijen in de achterkamer van een verborgen distilleerderij in België. Doordrenkt met de frisse geur van vlierbloesem en andere ongebruikelijke kruiden, deze kleine batch gin heeft een gedurfd en verkwikkende karakter met een prachtig lieve maar pittige bite. Geniet van elke slok van deze op maat gemaakte fles gemaakt met passie, liefde en geduld.

Rum

De Rum is een soepel huwelijk van de allerbeste Caribische gedistilleerde en verouderde rum. Rijk en kruidig ​​met tonen van kaneel en lavendel aangevuld met subtiele hints van vanille, hazelnoot en gember. Geniet van de meerlaagse rum, puur of met je eigen draai.

Vodka

Deze wodka wordt gemaakt van lokaal geoogste suikerbieten, viervoudig gedistilleerd in de achterkamer van een verborgen distilleerderij in België. Het gebruik van een uniek filtersysteem, waarbij de houtskool eerst wordt verbrand en vervolgens wordt toegevoegd aan het destillaat, resulteert in een ongezien glad en zacht karakter.

 

GIFT WRAPPING SERVICE

Vinopio zorgt ervoor dat u hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort uiteraard ook een mooie verpakking. Daarom vertrekt elk pakket bij Vinopio als cadeau en leveren wij uw aankoop altijd in een mooie Vinopio geschenkverpakking. 

Een cadeau is altijd zo veel leuker als het wat persoonlijk is. Voeg daarom een volledig te personaliseren kaart aan uw geschenk toe. Handig als u het cadeau rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger laat verzenden, maar ook als u zich graag een last-minute zoektocht naar een geschikt kaartje bespaart. Het ontwerp en design past bovendien perfect bij uw Vinopio geschenk. De kaart wordt verzonden in een bijpassende enveloppe en meteen aan uw bestelling toegevoegd. 

Copyright © 2020 Vinopio