Jaarlijks verlof 20/07 t/m 31/07. Bestellen is mogelijk maar worden pas verzonden na 31 juli 2023

Jaarlijks verlof 20/07 t/m 31/07. Bestellen is mogelijk maar worden pas verzonden na 31 juli 2023

Campari 4cl mini

€ 2,90
Op voorraad
SKU
CovCamp
2 - 3 dagen

Campari 4cl mini

  • € 2,90
  • Italië
  • Campari
  • 4
  • 25
  • Bitters cocktail
  • mini
  • https://www.youtube.com/watch?v=LJ9vv4jQcd0

Campari 4cl mini

Campari 4cl mini

€ 2,90
levertermijn 2-3 dagen Levertijd is: 2 - 3 dagen
Stuur wijn met humor op!

Een mini variant van Campari. een lekker kruidendrankje van 4cl!

Campari is een hedendaagse en charismatische klassieker. Het recept, dat vandaag nog altijd op dezelfde manier gemaakt wordt als in 1860 in Novara, dient ook als basis voor heel wat andere bekende cocktails in de wereld. Campari is een alcoholische drank met een typische bitterzoete smaak. Deze komt van een unieke mengeling van planten, fruit, kruiden, suiker en gedistilleerd water.

Campari is de aperitiefdrank bij uitstek. Bij Campari wordt de typische bitterzoete smaak verkregen uit planten, fruit en kruiden, aangevuld met suiker en gedistilleerd water. 

Davide Campari - Milano S.p.A. (opgericht in 1862 in Milaan door Gaspare Campari) is een Italiaans bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en distributie van alcoholische dranken. De bekendste drank die het bedrijf maakt is Campari, een drank op basis van witte en rode wijnen waaraan bittere kruiden en/of extracten zijn toegevoegd. In maart 2016 werd de overname bekendgemaakt van de Franse branchegenoot Société des Products Marnier Lapostolle, bekend van Grand Marnier.Campari is bereid 684 miljoen euro te betalen voor de Franse producent van een sterke drank op basis van cognac en gedistilleerd sinaasappel-essence.Grand Marnier haalde in 2015 een omzet van zo’n 152 miljoen euro, waarvan de helft in de Verenigde Staten. Het is de grootste overname van Campari sinds Robert Kunze-Concewitz in 2007 CEO van de groep werd.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Geen resultaten gevonden

Additionele resultaten Italië
Copyright © 2024 Vinopio