Glazen

Glazen
Glazen
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Maakt het glas waaruit je drinkt iets uit voor alcoholische drankjes?

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom het uitmaakt in welk glas je cocktail komt. Het antwoord is verbeterde aroma's en de juiste temperatuur. Deze twee factoren zijn belangrijk bij het verbeteren van je drinkervaring. Elk glas is speciaal ontworpen om het drankje die erin wordt geserveerd te versterken.

Zijn whisky- en rumglazen hetzelfde?


Rum wordt geserveerd in een licht tulpvormig glas, vergelijkbaar met whisky. Als je een rumproeverij doet of je rum liever puur hebt, probeer dan een cognacglas voor een beter aroma. Rum kan heel goed werken met meerdere mixers, in dat geval is het beter om de highball te gebruiken.

Hoe heet een Gin glas?

Tumblers. Een tumbler, ook wel rockglas of ouderwets glas genoemd, is al lang een standaard voor dranken op basis van gin. Zijn brede lichaam biedt voldoende ruimte voor ijsblokjes, waardoor hij zeer geschikt is voor sterkere gin-cocktails die langzaam moeten worden genuttigd bij een koele temperatuur, zoals Negroni.

Kun je whiskyglazen gebruiken voor wodka?


Welke drankjes kun je serveren in een Whiskyglas? Een whisky borrel is uitstekend geschikt voor het proeven van whisky, rum, gin, wodka, tequila, mezcal en andere sterke dranken. De vorm verbetert de ervaring van pure drank en vermindert de harde alcohol terwijl het aroma en de smaak worden geconcentreerd

Copyright © 2020 Vinopio