Cadeau

Cadeauverpakkingen

Ben je op zoek naar een bedankje, felicitatie of uniek geschenk? Vinopio biedt het in alle denkbare maten en prijzen. Bij alle geschenken kun je een persoonlijke kaart toevoegen aan uw bestelling. Extra leuk voor die persoonlijke touch! Hoe werkt het? Bevestig op de afrekenpagina de bestelling, klik op het vinkje ‘cadeaukaart’ en schrijf een bericht. Wij zorgen ervoor dat de tekst op de cadeaukaart wordt gedrukt en in het pakket wordt geplaatst. Kijk nu snel op de overzichtspagina of zoek op categorie. Op deze manier kun je sneller en makkelijk het geschenk kiezen dat jou het meeste aanspreekt.

Champagne: de cadeaubox Een mooie fles champagne is een geliefd cadeau. Vinopio heeft een breed assortiment met champagnes en bubbels in cadeauverpakkingen. De Moet en Chandon Party Pack en de Veuve Clicquot Ponsardin zijn bijvoorbeeld buitengewoon populaire geschenken. Voor de persoonlijke touch, voeg je natuurlijk een kaartje met een met berichtje toe.

Port: de cadeaubox De porthuizen weten wel hoe ze hun drankje moeten verkopen! Het luxe drankje wordt oorspronkelijk al verkocht in mooie verpakkingen. Alleen al daarom is dit een leuk en mooi cadeau voor elke gelegenheid om te geven. Port wordt al sinds 1900 gelagerd in houten vaten. Onder andere daarom is dit Port geliefd om zijn kwaliteit en smaak. Voor meer informatie over Port en de smaaktonen kunt u hier terecht.

Whisky: de cadeaubox Whisky is hip en happening. Bij Vinopio vindt je veel verschillende Whisky’s. Dit drankje is tegenwoordig niet voor niets een populair geschenk. Het assortiment van Vinopio is breed; bestaande uit whisky’s uit verschillende jaartallen, merken en prijsklassen. Er zit zeker een mooi cadeau bij!

Wijn: de cadeaubox Genieten van een lekkere wijn; bijvoorbeeld bij een luxe-gangendiner, of gewoon op zomeravond! Geef je een fles wijn cadeau? Dan kun je niet mis gaan. Vinopio heeft verschillende wijn-cadeauboxen voor je samengesteld. Natuurlijk kun je ook zelf een pakket samenstellen uit ons uitgebreide assortiment. Van een goedkoop wijncadeau tot een dure fles wijn; bij ons bent je aan het juiste adres voor het perfecte wijn-cadeau!

Gin: de cadeaubox Vinopio heeft verschillende tasting-boxen voor je klaar staan. Dit is de absolute topper onder de geschenken. De box bestaat uit kleine flesjes gin en verschillende kruiden. Kijk snel op de pagina en geef een gin-tasting cadeau!

Relatiegeschenken - Eindejaargeschenken

Ook voor relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken kun je terecht bij Vinopio. Met de wijnen van Vinopio maak je van elke bijeenkomst een knalfeest: van houten kisten tot kartonverpakkingen, van ijsemmers tot een feestelijk mandje: Vinopio heeft het allemaal.

Geen idee wat je als cadeau mee moet nemen als eindejaarsgeschenk? Bel naar telefoonnummer: 0498 11 72 37 of mail naar sven@vinopio.be en krijg genoeg suggesties voor de allerleukste geschenken. Geef bijvoorbeeld eens een lekkere fles wijn of kies voor een fles gin van Vinopio. Of een Magnum (1.5 liter) fles wijn of Cava!

Copyright © 2020 Vinopio