Bodegas Ontañón Vino Dulce Marco Fabio Sweet 50cl

€ 11,70
Op voorraad
SKU
SP7ONTMFSWNV
2 - 3 dagen

Bodegas Ontañón Vino Dulce Marco Fabio Sweet 50cl

  • € 11,70
  • Spanje
  • Muscat
  • Bodegas Ontañón
  • Zoet
  • Wit
  • Rioja, Spanje
  • tot 5 jaar
  • Dessertwijn
  • zoet

Bodegas Ontañón Vino Dulce Marco Fabio Sweet 50cl

Bodegas Ontañón Vino Dulce Marco Fabio Sweet 50cl

€ 11,70
levertermijn 2-3 dagen Levertijd is: 2 - 3 dagen
Lekker als dessertwijn.
Stuur wijn met humor op!
Lekker als dessertwijn.

Bodegas Ontañón Vino Dulce Marco Fabio Sweet – 50 cl

 

Zoete wijn gemaakt met kleine korrel muskaatdruiven. Late oogst

Met een van de oudste variëteiten in de Middellandse Zee maken we een delicate en fruitige wijn waarin de overrijping van de druiven in de wijngaard ons de mooiste aroma's van muscatel biedt. Een fluweelzachte en frisse mond, duizend bloemen, een overvloed aan geschenkenEen nectar die voortkwam uit onze diepste Queleña-traditie.

Een prachtig evenwichtig, rijp nog vers, dessert wijn uit de regio Rioja.

Productie
De Muscat Blanc een Petits Grains wijnstokken worden geteeld in de wijngaarden Ontañón rond Quel in Rioja. Na de oogst ondergaan ze een korte maceratie en fermentatie bij een gecontroleerde temperatuur.
Proefnotities
Aroma's van peren, perziken en witte bloemen. De smaak is rijp steenvruchten met licht tropische noten. De honingzoete zoetheid wordt gecompenseerd door bloemen personages en frisse citrus zuurtegraad.
Match Eten
Serveer met chocolade desserts of ijs

Strogele zoete wijn. In de neus intense hinten vande Muscateldruif. veel fruit en honing. In de mondzeer fris. met een mooi evenwicht tussen het zoeteen de zuren. Gouden medaille winnaar op de '2008 Official Wine Challenge of Spain'

Muscat dankt zijn naam vaak aan het kenmerkende kleine formaat en de strakke trossen van de bes. Het is ook bekend als het Moorse Muscat. Hoewel het technisch gezien een witte druif is, zijn er variëteiten van kleinkorrelige muskaat die bessen produceren die roze of roodbruin zijn. Eenvan de eerste stappen is de overrijping van de bessen in de wijngaarden. Late oogsten worden uitgevoerd om natuurlijke restsuikers te verkrijgen die zorgen voor de diepe aroma's van de Muscat-variëteit. Vinificatie wordt uitgevoerd door een korte maceratie en fermentatie bij een gecontroleerde temperatuur om het aromatische potentieel te behouden.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Geen resultaten gevonden

Additionele resultaten Bodegas Ontañón
Copyright © 2024 Vinopio