U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Spaanse San Valentín wijn voor Valentijns Dag

Valentijn: zeg het met wijn!

Smoorverliefde koppeltjes die aan tafel zitten, het is weer bijna 14 februari. Naast parfum, bloemen, hoort daar natuurlijk ook lekkere wijn bij! Voor een man of een vrouw, de keuze van fles zegt veel over je passie en temperament. Zoek niet langer, maar neem deze fles speciaal geproduceerd voor Valentijns dag.

De San Valentín wijn werd voor Valentijns Dag door Miguel Torres Carboaan aan zijn vrouw geschonken.

Torres San Valentín Semi Dry white 2015 hartje www.vinopio.be

 

Torres San Valentín Semi Dry white 2015 Spanje www.vinopio.be

Torres San Valentín Semi Dry white 2015

Deze Spaanse witte wijn, gemaakt van de Paralleda druif heeft een lekkere fruitige lichte zoete smaak met aroma's van verse gerijpte druiven, rijpe banaan, kweepeer. Aroma´s van fruit, bloemen en rozemarijn ontdekt u in de geur. Kan goed gedronken worden bij onder andere licht kruidige vis, pasta's, tapas, mosselen en krab.

De perfecte serveer temperatuur is tussen de 13 - 16 graden

Torres San Valentín Tempranillo 2014 www.vinopio.be

Torres San Valentín Tempranillo 2014

Deze Spaanse rode wijn, gemaakt van Tempranillo druif heeft een  rijke, expressieve smaak met aroma's van kersen en pruimen. Kan goede gedronken worden bij gegrild vlees, BBQ.

 

 

 

Geschiedenis wijnhuis TorresTorres San Valentín Semi Dry white Sangre de Toro www.vinopio.be

Jaimy en Miquel Torres de Verdrell richtten samen de Torres & Company Association in 1870 op. In hetzelfde jaar werd ook hun eerste wijngaard geplant in het Spaanse Vilafranca del Penedès. Omdat het toen der tijd normaal was om wijn in Catalaanse vaten te verkopen zochten zij naar een typisch Spaanse naam voor de eerste wijn die ze produceerden. Uiteindelijk zijn ze op de naam Sangre de Toro gekomen, dat bloed van de stier betekend. Deze wijn is erg verleidelijk en bij het publiek volledig aangeslagen. Zo gingen ze nog een stapje verder, Miguel Torres Senior bekwam de grondlegger voor het wijnbedrijf wat vandaag de dag wereldberoemd is, genaamd Torres. Hij importeerde Franse druiven naar Spanje en experimenteerde met moderne wijn produceermanieren. Daardoor zijn de heerlijke frisfruitige Torres wijnen ontstaan.

Speciale Cadeaukist voor Valentijns dag met 2 flessen San Valentín wijn van Torres

Onze standaard cadeaukist met San Valentín Wijn is een blanco kist gevuld met houtwol om de flessen te beschermen, dit geeft ook een luxe uitstraling.

Prijs 19.99 euro

Geef dit unieke wijn cadeau aan uw ouder(s), vrienden, familie, kennissen of aan uw geliefde. Een ideaal cadeau voor de wijn liefhebber.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen.De levertijd zal uiteraard toenemen.

.