Drie Populaire Wijnhuizen

Hi Wijnliefhebber!

Bij Vinopio willen we je graag helpen met het kiezen van de allerbeste wijn. Daarom hebben we hier een overzicht gemaakt van de drie meest populaire wijnhuizen van dit moment! Lees hieronder verder.

Lees verder

" />

Drie Populaire Wijnhuizen

Drie Populaire Wijnhuizen
Hi Wijnliefhebber! Bij Vinopio willen we je graag helpen met het kiezen van de allerbeste wijn. Daarom hebben we hier een overzicht gemaakt van de drie meest populaire wijnhuizen van dit moment! Lees hieronder verder.

Populaire Wijnhuizen

De meest populaire wijnhuizen van het moment zijn Morgenhof Estate, Van Loveren en Wente. Hieronder vind je meer over deze drie wijnmakers. Heb je verdere vragen? Stuur ons gerust een bericht!

Morgenhof Estate Wijn

Morgenhof ligt vlak buiten Stellenbosch in Zuid-Afrika. De hoofdstad Kaapstad bevindt zich zo'n 50 kilometer van de wijngaard af. Vanwege het hete klimaat liggen de wijngaarden vlakbij de kust. De plaatsen rondom de hoofdstad draaien voornamelijk om wijn, hieronder vind je alle wijngebieden uit de buurt! De wijngebieden van Zuid-Afrika Zuid Afrikaanse wijnen zijn voornamelijk bekend om de goede kwaliteit druiven. Er zijn talloze wijnhuizen, met allerlei verschillende kwaliteiten en kenmerken. Morgenhof omvat zo'n 80 hectare wijngaarden. Dat staat gelijk aan zo'n 40000 kratten wijn per jaar! Hieronder vind je meer informatie over Morgenhof Estate in een video. Bekijk ons assortiment van Morgenhof hier.

Van Loveren Wijn

Van Loveren ligt in de toeristische streek Robertson in Zuid-Afrika. Loveren is één van de meest bekende wijnhuizen in Afrika. Zij produceren onder andere rode wijn, witte wijn, rosé, mousserende wijnen en desert wijn. De wijngaarden kennen een lange geschiedenis, zoals eigenlijk alle wijnen in Zuid-Afrika. De meeste wijnhuizen zijn gestart in de zeventiende eeuw door Nederlanders, de wijngaarden zijn vernoemd naar Christina Van Loveren. De zonen van haar erfgenaam, Retief, zijn de vier heren naarwie de 'Four Cousins' wijnen zijn vernoemd. De best verkochte wijn uit Zuid-Afrika. Hieronder vind je meer informatie over Van Loveren.

Wente Wijn

Wente is gelegen in Livermore Valley in California, in de Verenigde Staten. De grond in het gebied is uitermate geschikte voor het maken van wijn. De grond bestaat voornamelijk uit gravel, waardoor niet alle wijnsoorten er kunnen groeien. Er ontstaan regelmatig mistbanken in het gebied, wat de druiven goed doet. Wente is onder andere bekend van Cabernet Sauvignon, Chardonnay en Merlot. Sinds 1883 is Wente actief in de wijnmakerij. Hieronder vind je meer informatie over de passie van Wente voor wijnen!


Copyright © 2024 Vinopio