We genieten van ons jaarlijks verlof van 29 maart t/m 14 april. U kunt zoals normaal een bestelling plaatsen maar de levertijd is wat langer. Verzending na 15 april 2024.
We genieten van ons jaarlijks verlof van 29 maart t/m 14 april. U kunt zoals normaal een bestelling plaatsen maar de levertijd is wat langer. Verzending na 15 april 2024.

Ook voor Sterke drank kun je bij Vinopio terecht!

Ook voor Sterke drank kun je bij Vinopio terecht!
highsocietywijn Bij Vinopio kunt je online naar de meest exclusieve, hipste en nieuwste flessen sterke drank zoeken . Deze pagina wordt steeds bijgewerkt en bevat onze nieuwste dranken online! Op de web-shop is een uitgebreide beschrijving en zijn er proefnotities zodat je precies weet wat je koopt.  Wij verkopen 24/7, en zijn 365 dagen per jaar open zodat je kan browsen op onze site met al deze heerlijke drankjes aan de beste prijzen! Omdat we ons voor 100% inzetten, constant alles goed opvolgen, is Vinopio een van de grootste slijterij/dranken – en wijnhandel combinaties online van België. Vinopio.be met een ruim aanbod van 1.200 artikelen!.  Wij maken het uitkiezen en zoeken naar drank zo makkelijk mogelijk. Gebruik de filter om bijvoorbeeld te zoeken naar dranken binnen een bepaald budget. Zoek je een grote of juist kleine fles drank? Ook daarvoor gebruik je de filter. Wij verkopen ontzettend veel merken. Je favoriete merk vind je het snelst en gemakkelijkst door de naam (gedeeltelijk) in te vullen in de zoek balk bovenaan de pagina. Staat jouw favoriete merk of drankje er niet bij? Ook dan helpt Vinopio je graag verder. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon, zodat wij je snel en doelgericht verder kunnen helpen. Overzicht van sterke dranken kunt je online bestellen bij Vinopio.be Helemaal nieuw en alleen bij Vinopio verkrijgbaar zijn de Gin-proefpakken  - Gin Cocktail-pakketten #Gin en Tonic #! Je kunt nu bij ons je favoriete Gin Drinks online bestellen in een gin cocktail pakket – kant en klaar, waardoor je gelijk de juiste garnituur weet bij je Gin en ook welke tonic het lekkerste is bij Gin! Je kunt dus direct genieten van een lekkere cocktail. De cocktails zijn prima van smaak en je hoeft zelf niet alle ingrediënten uit te zoeken!
  • Welke garnituur bij welke gin ? 
  • Welke kruiden bij welke gin ? 
  • Welke tonic bij welke gin ?
Voorbeeld van een GIN PROEFPAKKET  : In deze doos zit een fles Bombay Sapphire van 70cl en 6 flesjes Fenimans Tonic water. Zelf nog toe te voegen garinuur is Citroenzeste.  Meer weten, volg dan Vinopio BLOG ! Onze nieuwsbrief staat helemaal in het teken van Wijnen en Sterke dranken. Zo blijf je op de hoogte van jouw favoriete drankje(s). Natuurlijk komen ook de nieuwe en bijzondere dranken voorbij. En dan vertellen we u ook nog van alles over de herkomst en de smaak. We beloven u een hoop kennis en leesplezier!
Heerlijke druppels van het drinken van kennis


Copyright © 2020 Vinopio