U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Rode wijn bij een Halloween feestje, Rood is Bloed

Rode wijn bij een Halloween feestje, rood als bloed idee, pak snel je Vampiers Halloween kostuum!

De naam "Halloween" is afgeleid van Hallow-e'en, oftewel All Hallows Eve (Allerheiligenavond), de avond voor Allerheiligen, 1 november.

Samhain (uitspraak Saun, het Ierse woord voor de maand november) was ook nog om een andere reden zeer bijzonder. De Kelten geloofden namelijk dat op die dag de geesten van alle gestorvenen van het afgelopen jaar terug kwamen om te proberen een levend lichaam in bezit te nemen voor het komende jaar.

Maak ook wat enge snacks voor bij je Halloween “bloed” wijn

Pittige Cheddar heks vingers voor een griezelig effect, deze crackers cheesy vorm in vingers en druk op een gesneden amandel op het einde van elkaar om een nagel.

halloween-eten-en-wijn-www-vinopio-be

Maak deze geesten van een gerecycled wijnflessen. Je moet het label verwijderen van een lege donkere gekleurde wijn flessen en probeer ook de lijm te verwijderen. Teken een eng gezicht, met een witte verf-pen een paar witte kaarsen voor een extra griezelig effect

In Nederland en België wordt er steeds meer aandacht besteed aan het halloweenfeest/Allerheiligenavond. Dit gebeurt meestal in de vorm van langs de deuren gaan en snoep ophalen, Halloween feesten en het versieren van huizen. Veel lagere scholen organiseren een zogenaamde trick-or-treattocht, waarbij de kinderen (veelal onder begeleiding van oudere) verkleed langs de deuren gaan. De bedoeling is om diegene die opendoet een beetje bang te maken. Vaak heeft de bewoner dan snoep in huis, waaruit de kinderen kunnen kiezen. Bij zo een momentje hoort toch een heerlijke rode wijn in de vorm van rood bloed, dachten wij zo.wijnfles-kaarsen-halloweenfeest-www-vinipio-be

Halloween en Wijnflesen, om je Halloween feestje extra sfeer te geven, neem snel een kijken op Pinterest !

Vinopio wenst je een geweldig Halloween rode wijn feest en vergeet je niet om ons wat foto's te sturen!