Betalen & Verzenden

Betalen 

Betaling in samenwerking met molly payment 

IDEAL /  BANKCONTACT / MISTER CASH

Met BANKCONTACT of IDEAL  of MISTER CASH kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online bestellingen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

OVERSCHRIJVING / OVERBOEKING

Bij overschrijving ofwel overboeking per bank, ontvangt je pas na plaatsen van de bestelling pe e-mail een orderbevestiging met de betalgegevens (via molly payment). De bestelling zal worden verwerkt nadat wij het orderbedrag onder vermelding van het ordernummer hebben ontvangen.

Let op met overschrijvinging: een betaling kan enige verwerkingstijd met zich meebrengen en leiden tot een vertraagde afleverdag. De extra verwerkingstijd van een order onder de betaaloptie overboeking/vooruitbetaling, bedraagt ongeveer 1-3 dagen.

CREDITCARD

Je kan bij ons veilig bestellen met je creditcard. Indien je voor deze betalingsoptie hebt gekozen, vraagt molly payment je vriendellijk om je creditkaartnr, je naam, vervaldatum en beveiligingscode in te vullen. Je creditcardgegevens worden verstuurd via een beveiligde ssl-verbinding. Vervolgens word je bestelling direct in behandeling genomen. De betaling wordt afgewikkeld via Molly payments. 

APPLE PAY

Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en meer dan 30 andere landen. Apple Pay biedt een makkelijke, veilige en beschermde manier om online te betalen. Je doet dit met de apparaten die je altijd bij je hebt. Betalen met Apple Pay is sneller dan traditionele betaalmethodes zoals debit- en creditcards en andere betaalmethodes. Je hoeft niet meer te zoeken naar je portemonnee en de juiste kaart. Klanten die Safari gebruiken, kunnen met een simpele aanraking afrekenen.

SOFORT BANKING

Je kan ook betalen met de Duitse betaalmogelijkheid Sofort Banking. Dankzij de transactiebevestiging kunnen wij je bestelling gelijk behandelen.

(WEBSHOP) GIFTCARD

Webshop Giftcard - work in progress :)

Elke afgeronde bestelling wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je het correcte e-mailadres op de website ingeeft. De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen. Vinopio is gerechtigd om bestellingen te weigeren, aan te passen, danwel aanvullende informatie op te vragen.

Indien je vragen hebt aangaande betalingen kan je contact opnemen via de klantenservice of mailen naar info@vinopio.be

Verzending

Vinopio verzendt in samenwerking met pakketbezorgdienst MyParcel

Standaard wordt er verzonden met post.nl of post.be op aanvraag kan dit ook met DHL of DPD.

Laat je pakket bij je thuis leveren of in één van de duizenden ophaalpunten : locatiewijzer postnl

Als je niet thuis bent wanneer je bestelling wordt bezorgd, dan probeert de bezorger je pakje bij de buren te bezorgen,Lukt dit ook niet, dan laat de postbode in Nederland en België je pakket achter op de dichtsbijzijnde post.nl locatie / afhaalpunt.

Ter info Postkantoren in Belgie

De bezorgtijden van postnl zijn als volgt:

Dinsdag t/m vrijdag tussen 08.00 - 21.30 uur

Zaterdag tussen 09.00 - 16.00 uur

Track & Trace mails

Eenvoudig de track & trace informatie ontvang je per e-mail op het moment dat het pakketje vertrekt.

 

Retouren

Kijk voor meer informatie over het retourneren van producten op in onze FAQ onder kopje "Retourneren"

Afhalen

We hebben geen fysieke winkel waar je onze artikelen direct kunt kopen. Afhaling kan op afspraak : info@vinopio.be

 

Copyright © 2020 Vinopio