StrangeLove

StrangeLove
StrangeLove
Geen producten gevonden voor deze selectie.

StrangeLove Tonic, Premium Mixers uit Australië,  unieke frisdranken met smaken combinaties die je niet eerder hebt geproefd!

Wat is het verschil GINGER BEER VERSUS GINGER ALE?

De gemakkelijkste manier om het verschil tussen ginger ale en ginger beer uit te leggen is dat, traditioneel, ginger ales een gemberextract of aroma gebruiken om smaak te geven, terwijl ginger beer gembersap gebruikt dat wordt gebrouwen. Wat betreft smaak, ginger ales en delicater en licht van smaak dan een gebrouwen gemberdrankje.s

De gemengde verpakkingen van Premium Mixers en Lo-Cal Soda's omvatten het beste van de collectie - van Ginger Beer tot Yuzu tot Tonic Water.

Wat is een Lo-Cal Soda?

Introductie van een nieuwe generatie frisdrank. Deze Lo-Cal-frisdrank is lichter, schoner en gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. StrangeLove heeft StrangeLove Lo-Cal-frisdrank uitgebracht - een reeks lichte, suikerarme frisdranken die experimenteren met exotische smaken. Lo-Cal-frisdranken bevatten van nature minder suiker, zonder afhankelijk te zijn van zoetstoffen zoals stevia of erythritol. Ze zijn allemaal natuurlijk en bevatten geen bewaarmiddelen.

Handig samengesteld, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan het beslissen en meer tijd aan het maken van gin & tonics en of andere cocktails!

Wat is een Tonic? Een Tonic is een koolzuurhoudende frisdrank.

Tonic wordt vaak geserveerd met een schijfje citroen en een stamper om de citroensmaak eruit te persen. Ook wordt Tonic gebruikt om te mixen met gin. Tonic heeft een bittere smaak, dat heeft het drankje te danken aan het ingrediënt kinine. Wist je dat Tonic door de Engelsen gedronken werd als zij op bezoek gingen in andere landen? Kinine beschermde hen namelijk tegen Malaria. Al gauw was Tonic een populair drankje in eigen land en daarbuiten. De aanwezigheid van kinine maakt Tonic doorzichtig, wanneer deze wordt beschenen door ultraviolet licht. Ga jij voor suikervrij? Dan is de StrangeLove light versie een goed alternatief

Hoe is (gin) tonic ontstaan?

In het begin van de 19e eeuw, toen de jacht op groot wild nog cool was en het gebied van mondhygiëne nog in de kinderschoenen stond, leek het Britse leger er erg van te genieten de hele wereld te veroveren. In die tijd was echter een van de belangrijkste obstakels voor totale wereldheerschappij malaria - een ziekte die door muggen wordt verspreid in warmere klimaten. Om de effecten van malaria te bestrijden, kwamen de Britten er al snel achter dat de profylactische, malaria-onderdrukkende eigenschappen van kinine - in zijn natuurlijke staat in de bast van de kinaboomboom - ongeëvenaard waren.

Al snel ontstonden er overal in India kinaplantages en kregen de Britse officieren rantsoenen van gin (voor het moreel), kina schors (om de symptomen van malaria te verlichten) en citrusvruchten - meestal limoen (tegen scheurbuik).

In hun oneindige wijsheid kozen de officieren ervoor om de bitter smakende cinchona niet alleen naar binnen te slikken, zoals ze zouden moeten, in plaats daarvan kozen ze ervoor om hun gin, limoen en cinchona te combineren tot één moreel stimulerend, antimalaria-superdrankje. Buiten het medeweten van hen destijds, hadden ze net de grootste drank in de geschiedenis van de beschaving uitgevonden, de Gin & Tonic

De Gin & tonic werd al snel een drankje dat synoniem was met het Britse rijk en alles wat het vertegenwoordigde (dwz luieren in de zon wachtend op iets dat zou gebeuren, tennissen en praten over de goede oude tijd). Tegenwoordig, als je de term Indian Tonic hoort, verwijst het meestal naar een klassieke tonic met een stevige bitterheid, een flinke scheut suiker en een pittige vleugje citrus.

Wie is StrangeLove?

StrangeLove heeft in haar geboorteland menig ginliefhebber gelukkig gemaakt met een fijne tonic die iedaal is voor het mixen van cocktails.

"The Drink Drink Drinkers Drink"... De ambitie is door de woorden heen te lezen!

Oprichters Stafford Fox en James Bruce hadden een gezamelijke missie, nieuw leven blazen in de wereld van de biologische frisdranken. Hierbij draaide het voor hen om de kwaliteit van de drankjes en daarom maken zij alleeen gebruik van de beste botanische extracten ter wereld. Stafford en James bedachten unieke frisdranken met smaken combinaties die je niet eerder hebt geproefd.

In 2012 verkochten Stafford en James in Australië hun eerste flessen ginger beer aan een locaal cafeetje in leichardt. Inmiddels zijn ze verder en is hun protfolio aan de andere kant van de wereld uitgebreid met Lo-Cal soda's (Double Ginger, Very Manderin, Cloudy Pear & Cinnamon, Yazu). Ook de Strangelove verkooppunten maakten een groei door, high-end cocktailbars, de top-50 hotels en restaurants van het hoogte niveau serveren over de hele wereld met trots de drankjes van StrangeLove!

 

Copyright © 2020 Vinopio