Aperitief Alcoholvrij

EEN LEKKERE COCKTAIL! VOL VAN SMAAK EN TOCH 100% ALCOHOLVRIJ.’
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een lekkere cocktail! Vol van smaak en toch 100% alcoholvrij.’

Even geen zin in alcohol, maar genoeg van eeuwig hetzelfde frisje? Laat je verrassen door de smaaksensatie van onze alcoholvrije likeuren! 

Gebruik je fantasie en mix je eigen cocktail of laat je verleiden door de heerlijke combinaties die staan beschreven bij elke cocktail.

Waarom alcoholvrij drinken?

Gezondheid

Te veel alcohol drinken is slecht voor de gezondheid. We weten het, maar vaak doen we het toch! En dan staan we niet stil bij de grote gevolgen die overmatig alcoholgebruik kan hebben... Maar let er nou wel op. Een alcoholvrij wijntje is immers net zo lekker.De alcoholvrije wijnen van bevatten daarbij een hoge dosis van veel secundaire plantaardige stoffen uit de pitten en de schil van de druiven. Deze stoffen zijn goed voor hart en bloedvaten omdat ze veranderingen van de bloedvaten in negatieve zin afremmen. Bovendien voorkomen deze stoffen de vorming van zogenaamde vrije radicalen – agressieve zuurstofverbindingen die het afweersysteem verzwakken en de vorming van kankercellen in de hand werken.

Zwangerschap

Als je alcohol drinkt, drinkt je kind mee. Nadat je alcohol hebt gedronken, verdeelt alcohol zich over al je lichaamsvocht. De concentratie alcohol in het bloed van het ongeboren kind wordt dan even hoog als dat van jou. Dus, als je na een glas bier een alcoholpromillage heeft van 0,3‰, dan heeft je baby dat ook. Alcohol kan gedurende de hele zwangerschap het ongeboren kind bereiken, dus ook wanneer de placenta nog niet is ontwikkeld of als je nog niet weet dat u zwanger bent.

Alcohol is schadelijk voor je ongeboren kind, omdat alcohol invloed heeft op de ontwikkeling van cellen. Tijdens de zwangerschap ontwikkelen zich de organen van het ongeboren kindje. Alcohol heeft hierop een negatieve invloed. Ook de hersenen maken een belangrijke ontwikkeling door tijdens de zwangerschap. Alcohol kan ervoor zorgen dat de hersenen beschadigd raken.

Medicijngebruik

Met veel medicijnen is het absoluut niet toegestaan om alcohol te drinken. Dan is het wel heel fijn om te weten dat u met één van deze drankjes van toch een lekker glaasje mee kunt drinken!

Autorijden

(Te veel) alcohol drinken terwijl je nog moet rijden kan echt niet meer, gelukkig weten we dat toch allemaal. daarvoor zien we te vaak de meest verschrikkelijke beelden op TV. Drink toch gewoon een alcoholvrij alternatief... Het verschil proef je niet!

Zaken doen

In onze hedendaagse competitieve maatschappij blijven we liever scherp en "in control" over wat we zeggen en beloven. Het is natuurlijk wel gezellig om te vergaderen met een fles alcoholvrije wijn! Wel de lusten, niet de lasten.

Dieet

Alcohol is een dikmaker. Niet het snoepen wat u tijdens of erna doet... Nee, de alcohol zelf. Alcoholvrije wijn bevat 60% minder calorieën dan alcoholhoudende wijn. Dus ook met een streng dieet kunt u zich prima een smaakvol, alcoholvrij wijntje permitteren.
Copyright © 2020 Vinopio