Alcoholvrij

Filteren

Alcoholvrije dranken 

Ook consumenten die niet tegen alcohol kunnen, of geen alcohol drinken in verband met een geloofsovertuiging, kunnen bij Vinopio terecht.

Onze alcoholvrije dranken zijn speciaal voor jou geselecteerd. Alcoholvrije wijnen Rode, witte, of mousserende alcoholvrije-wijnen; Vinopio heeft het. Deze wijnen zijn een buitengewoon goed alternatief, waarvan je op elk moment van de dag kan genieten. Alle alcoholvrije-wijnen kun je online bestellen en thuis laten bezorgen. Bezoek de website van Vinopio, waar u een passende alcoholvrije-wijn vindt.

Alcoholvrij overige

Het alcoholvrije assortiment van Vinopio bestaat uit onder andere Tonic en Cocktail-siropen, maar ook onze heerlijke olijfolie en azijn!

Tonic dranken

Tonic is een koolzuurhoudende frisdrank. In dit drankje zijn veel suikers verwerkt. Ga jij voor suikervrij? Dan is de light versie een goed alternatief. De suiker wordt in light Tonic vervangen door aspartaam, een kunstmatige zoetstof. Tonic wordt vaak geserveerd met een schijfje citroen en een stamper om de citroensmaak eruit te persen. Ook wordt Tonic gebruikt om te mixen met gin. Tonic heeft een bittere smaak, dat heeft het drankje te danken aan het ingrediënt kinine. Wist je dat Tonic door de Engelsen gedronken werd als zij op bezoek gingen in andere landen? Kinine beschermde hen namelijk tegen Malaria. Al gauw was Tonic een populair drankje in eigen land en daarbuiten. De aanwezigheid van kinine maakt Tonic doorzichtig, wanneer deze wordt beschenen door ultraviolet licht. De bekendste tonic dranken die Vinopio verkoopt zijn de Fever Tree Tonic en de Thomas Henry Tonic.

Monin / cocktail-siropen Monin staat bekend als 's-werelds beste siropenleverancier. Dat is helemaal niet vreemd! Monin-siropen worden namelijk geroemd vanwege hun perfecte smaak-nabootsing. Van Tarte Citron, hazelnoot, Amaretto, witte chocolade, tot een van de bloemensiropen zoals roos, viool, lavendel of jasmijn; de smaken zijn perfect! Dat is dan ook de reden dat Monin-siropen populair zijn voor het maken van cock- of mocktails. Vaak worden hierbij ook de twee vloeibare zoetmakers gebruikt: pure rietsuiker en honingsiroop. Door de hoge concentratie is er maar weinig siroop nodig om het perfecte drankje te maken. Ook populair: suikervrije Vanillesiroop, suikervrije Hazelnoot en suikervrije caramelsiroop. O ja, en voor wie twijfelt: monin-siropen zijn alcoholvrij.

Olijfolie en wijn Azijn zijn ook razend populair bij onze klanten!

Copyright © 2024 Vinopio