De wijn proeven

Wijn proevenGefeliciteerd, je hebt alle stappen van het wijn proeven onder de knie. Je hebt gekeken naar de wijn, het glas draaid en geroken aan het drankje. Nu is het tijd voor de beloning: een slokje van de wijn proeven.

Neem een slokje van je wijn en laat het een moment in je mond rusten. Sommige mensen laten de wijn ronddraaien in hun mond, zodat de het alle smaakpapillen aanraakt. Dit is niet nodig. Het idee is dat je de wijn in je mond laat rusten, zodat je de tijd neemt om een eerste indruk te krijgen. Hoe smaakt het? Proef je misschien een van de smaken die je hebt geroken? Slik de wijn daarna door.

Heb je gezelschap? Praat dan over de wijn. Heb vertrouwen in wat je denkt. Denk je dat de wijn naar aardbeien smaakt en ruikt ? Denk je dat hij zoet is of juist droog ? Iedereen proeft verschillend en er is geen goed of fout antwoord. Wees niet geïntimideerd als iemand iets anders oppikt dan jij. Leun achterover, ontspan en neem nog een slok.

Veel plezier met het wijn proeven!

Deel deze kennis met vrienden

" />
We genieten van ons jaarlijks verlof van 29 maart t/m 14 april. U kunt zoals normaal een bestelling plaatsen maar de levertijd is wat langer. Verzending na 15 april 2024.
We genieten van ons jaarlijks verlof van 29 maart t/m 14 april. U kunt zoals normaal een bestelling plaatsen maar de levertijd is wat langer. Verzending na 15 april 2024.

De wijn proeven

De wijn proeven
Wijn proevenGefeliciteerd, je hebt alle stappen van het wijn proeven onder de knie. Je hebt gekeken naar de wijn, het glas draaid en geroken aan het drankje. Nu is het tijd voor de beloning: een slokje van de wijn proeven. Neem een slokje van je wijn en laat het een moment in je mond rusten. Sommige mensen laten de wijn ronddraaien in hun mond, zodat de het alle smaakpapillen aanraakt. Dit is niet nodig. Het idee is dat je de wijn in je mond laat rusten, zodat je de tijd neemt om een eerste indruk te krijgen. Hoe smaakt het? Proef je misschien een van de smaken die je hebt geroken? Slik de wijn daarna door. Heb je gezelschap? Praat dan over de wijn. Heb vertrouwen in wat je denkt. Denk je dat de wijn naar aardbeien smaakt en ruikt ? Denk je dat hij zoet is of juist droog ? Iedereen proeft verschillend en er is geen goed of fout antwoord. Wees niet geïntimideerd als iemand iets anders oppikt dan jij. Leun achterover, ontspan en neem nog een slok. Veel plezier met het wijn proeven! Deel deze kennis met vrienden


Copyright © 2020 Vinopio